lørdag 29. november 2008

Ledig stilling.

Det var en gang en mann fra Norge som var utvekslingsstudent i England. Han var på leting etter en jobb mens han var der, og fant en interessant artikkel i avisen. Der stod det: ledig stilling i dyrehagen.
Mannen tenkte at dette var jo verdt å prøve, så neste dag stilte han opp. "Hva går jobben ut på?" spurte nordmannen. "å, jeg vet ikke om det er noe for deg" svarte mannen i dyrehagen, men viste nordmannen alikevel. "Du kjønner det at apekatten som var vår største attraksjon her i dyrehagen døde for en uke siden. Vi har kjøpt inn en ape-drakt som vi vil du skal ha på deg og late som om du er en ape." sa mannen, og joda.. nordmannen ville gi det et forsøk, for han trengte jo strekt tatt pengene.
Så dagen etter stilte nordmannen opp i dyrehagen, forkledd som en ape. Han satt helt stille da de første menneskene kom for å se på ham, men etterhvert som det kom fler og fler mennesker, begynte han å bevege seg. Mannen ble så revet med at han til slutt slengte seg i tauene som hang fast i trærne. Men så, Plutselig, glapp han taket og ramlet over på den andre siden av gjæret. Han så seg forskrekket rundt mens han lå der på ryggen, og oppdaget at han var i samme bur som løvene. Han lå helt stille, skrekkslagen da han så en løve komme luskende mot ham. Hjertet hamret inni brystet hans. Han lukket øynene og tenkte at dette var hans siste øyeblikk. Pulsen slo raskere og raskere. Han lukket dem forsiktig opp igjen og så løven rett inn i ansiktet. Løven bøyde seg ned mot Nordmannen og sa: "Hva får du i timeslønn?"

Ingen kommentarer: